Nyheter

Läkare har inga tvivel – ”Putin är sjuk och kan inte botas längre”

Doktor Jacek Koprowicz från inrikesministeriet och administrationssjukhuset i Warszawa fick tillfälle att tala i Radio Zet.

Han talade om Vladimir Putins hälsa och tillstånd. Han skrädde inte orden. Det kunde höras: ”Psykisk ohälsa, paranoid störning och grym, patologiskt förvrängd dissocial personlighet. En sådan person kan inte längre behandlas. Allt som kan göras är isolering.”

Vad händer med Vladimir Putin?
Många av oss undrar om allt är okej med Rysslands president.

Specialister framhåller ofta att han är en paranoid och en psykiskt sjuk person. Doktor Jacek Koprowicz delade en liknande åsikt på Radio Zet.

Han är helt klart paranoid. Han är en person som skapar en bild av världen, sin egen bild av potentiella hot. Det här är verkligt för honom. Det är inget som kan verka konstgjort, påhittat. Han tror det med hela sig själv.

Doktor Jacek Kasprowicz tillade att i Vladimir Putins fall har vi att göra med en ”grym, patologiskt förvrängd dissocial personlighet” . Dessutom räknar han inte med något eller någon. Människoliv är för ingenting. ”Det här är någon som är extremt avhumaniserad. Det här är en person som inte ens kan behandlas längre. Han är en person som bara kan isoleras . ”

Är Vladimir Putin psykiskt sjuk?
Jag skulle inte vara rädd för att säga det. Och när det gäller psykisk ohälsa har vi inte ett så enkelt upplägg längre. Han lever i sin värld, han tolkar allt som händer omkring honom på sitt eget sätt, han har sin förklaring till allt.

Mest Populär

To Top