Nyheter

Turen till stranden blir en mardröm för familjen efter att barnet på 3 år körs till akuten. Nu vill mamman varna andra!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Alla älskar en utflykt till stranden på sommaren – men det finns faror som föräldrar kanske inte känner till. Även om man tar med solkräm, solglasögon, mat, vatten och flytleksaker, är det omöjligt att förbereda sig för varje scenario.

Vad händer när resan plötsligt blir en mardröm med gråtande barn och en tur till akuten? Det hände nämligen denna familj, som nu vill varna andra.

Efter att ha hört en historia om en man som hade upplevt samma sak med sin son, beslutade Katja Wichmann från Danmark sig för att dela ett foto på Facebook, som snabbt gick viralt. Hon kände att andra måste varnas.

Allt började som en vanlig tur till stranden. Sonen Jacob var tre år gammal, och hans mor Katja såg på när han lekte och byggde sandslott på stranden.

Men sekunder senare blev de tvungna att köra i ilfart till akuten. Sonens fötter hade bränts så mycket att huden började falla av – och det var inte på grund av att sanden var varm.

Under sanden hittade mamman nämligen en engångsgrill – som fortfarande var glödhet. Troligtvis hade någon grillat kvällen innan och grävt ner den i sanden. Genom att gräva ner grillen i sanden, fortsatte den att glöda och vara varm.

För Katyas son Jacob var det så illa att han nästan förlorade sina tår. Läkarna var tvungna att använda hud från andra delar av kroppen för att reparera skadan.

Efter nästan ett år av sjukhusbesök och smärta var mardrömmen över. James är för närvarande sju år gammal och aktiv som alla pojkar i hans ålder.

Nästa gång du är på stranden och ser någon släcka elden med sand, tala om för dem att det är bättre att använda vatten.

Mest Populär

To Top