Allmänt

Så här går du lättast ner i vikt om du är överviktig!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,114775″ ap yos floating=”2″ ]
Random video!

Det kan vara mycket svårt att gå ner i vikt, särskilt om du vill tappa många kilon. Men du ska veta att det är möjligt att tappa 20 kilo på cirka 4 månader med en hälsosam kost och träning. Följ dessa steg och byt till denna hälsosamma livsstil!

Äta rätt

Steg 1

Börja äta hälsosamt! Räkna inte kalorierna! Prova hälsosamma alternativ och ät högkvalitativ mat. Undvik kolhydrater och godis och sök efter naturliga sockerarter, frukt och grönsaker.

Steg 2

Se till att du aldrig överdriver. Ät måttligt. Minska ditt intag av kött och kolhydrater såsom ris och potatis.

Steg 3

Inkludera hälsosamma fetter! Du behöver få i dig saker som kokosolja, en tesked olivolja, en fjärdedel av en avokado, en matsked chia eller linfrön etc. i dina sallader eller smoothie. Ät inte mellan måltiderna.

Steg 4

Du ska inte använda alkohol eller kolsyrade drycker, det är bättre att dricka ”100% naturliga” juicer och sockerfria drycker.

Rör på dig!

Steg 1

Du ska bränna 500 kalorier per träningspass. När du reducerar 750-1000 kalorier i din kost, förlorar du en hälsosam mängd kalorier varje dag.

Steg 2

Se till att du gör cardio eftersom det kan bränna mest kalorier. Öka längden och svårigheten i din träning gradvis om du inte vill skada dig. Gå i 30-45 minuter 3 gånger i veckan och börja öka längden och hastigheten efter några veckor. Ändra rutinen och försök att simma, cykla eller träna på gym.

Steg 3

Fortsätt med intervallträning. Det inkluderar växlande sessioner med intensiv träning och korta viloperioder och ger dig fantastiska resultat.  Detta är extremt effektivt om du vill gå ner i vikt.

Steg 4

Gå till gymmet eller kontakta en personlig tränare. Du kan också göra övningar hemma. Gör 8-12 repetitioner i en uppsättning för varje större muskelgrupp två gånger i veckan, men gör det aldrig i följd.

Mest Populär

To Top