Allmänt

Här är vad du ska göra varje kväll för att gå ner 3 kg per vecka!

Här är vad du ska göra varje kväll för att gå ner 3 kg per vecka.

Honung är en sann vän av figuren och hälsan, eftersom den verkar kunna tappa, utan ens för mycket ansträngning, en del av de extra kilona.

Honung är ett naturligt antibiotikum, en antioxidant och mycket mer.

Enligt Edinburghs nutritionist Mike Mcinnes kommer två teskedar honung innan sänggåendet att hjälpa dig att komma tillbaka i form snabbare.

Vilka bättre nyheter?
Men en nutritionist pratade om detta redan 2005 för första gången.

Mike Mcinnes, idrottsman och farmaceut, tillsammans med sin son, även nutritionist, hjälper idrottare inom nutrition att hjälpa dem att få bästa möjliga prestation tack vare det som läggs på tallriken.

Han hävdar att genom att äta två teskedar honung på kvällen, innan du går och lägger dig, kan du bränna överflödigt fett, utan att behöva ta till en diet som tvingar dig att beräkna kalorier, vikt och mängd.

Här är vad du ska göra varje kväll för att gå ner 3 kg per vecka.

Enligt Mcinnes tillåter denna praxis dig att aktivera hormoner under sömnen, som drivs av fett, så att kroppen automatiskt bränner mer fett. Honung skulle också kunna åstadkomma förändringar i ämnesomsättningen, bränna socker över natten och få hjärnan att sluta suga efter socker och annan kolhydratmat. Det är därför ett slags naturligt försvar som inte bara skulle tillåta att förlora de extra kilona snabbt, utan också skulle undvika att få andra överflödiga kilon.

I honungsdieten, om man vill kalla det så, finns det inga kalorier, doser, mängder och annat sådant som brukar göra att man överger själva dieten.

Här är vad du ska göra varje kväll för att gå ner 3 kg per vecka.
Därför räcker bara dessa 2 tsk honung på kvällen innan man går och lägger sig och en viss uppmärksamhet i att eliminera vissa livsmedel från kosten för att kunna gå ner upp till tre kilo i veckan.

Kombinationen av honung och naturliga sockerarter verkar vara den perfekta kombinationen för kosten. Men glöm inte att göra lite hälsosam fysisk aktivitet.

Genom att kombinera lite fysisk aktivitet med honungsdieten verkar det möjligt att ännu snabbare kunna få bra resultat.

Mest Populär

To Top