0 Shares 26775 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hans flickvän krävde han gjorde sig av med hunden! Hans reaktion? Underbar!

Saga okt 27, 2016
0 26776

I romantiska relationer, är det oftast ett dåligt tecken när saker kommer till ett ultimatum. När en person tvingar någon att göra ett omöjligt val, är det ett vanligt tecken på större problem i relationen.

När den här mannen och hans flickvän diskuterade att flytta ihop, fanns det ett problem: hans flickvän hatade hans hund. Så hon gav honom ett val: det var antingen hon eller hunden…

molly-2

Strax efter gjorde han denna annons på Craigslist: ”Min flickvän gillar inte min beagle Molly. Så jag måste omplacera henne. ”

molly-1

”Hon är renrasig från ett förmöget område och jag har haft henne i 4 år. Hon gillar att leka lekar. Inte helt tränad. Har långt hår så hon behöver mycket underhåll.”

molly-3

”Stannar uppe hela natten gläfsande men sover medan jag arbetar. Äter bara den bästa, dyraste maten. Kommer aldrig för att hälsa på dig vid dörren efter en lång dag eller ger dig villkorslös kärlek när du är nere. Bits inte men hon kan vara elak som fan!”

molly-4

Han avslutade inlägget: ”Så … är någon intresserad av min 30-åriga, själviska, onda, pengakåta flickvän? Kom och hämta henne! Jag och min hund vill få henne omplacerad, så fort som möjligt!! ”

cgpost1

Haha! Det är en tuff position att vara i, men det låter definitivt som att killen gjort rätt val. Att få någon att lämna ifrån sig sitt husdjur är helt enkelt för mycket begärt!

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4829 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8452 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar9007 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...