0 Shares 6017 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Använd salt för att stoppa huvudvärk och migrän omedelbart! Så HÄR gör du!

Saga okt 27, 2016
0 6018

I ett större perspektiv verkar ”en huvudvärk” vara en relativt liten kamp. Men försök att säga detta för någon som lider av härdsmält migrän och försvagande huvudvärk – ett vanligt tillstånd som kan göra även de minsta uppgifterna omöjliga att utföra.
Enligt WebMD har värkande och bultande smärta i samband med migrän förmågan att orsaka illamående, ljuskänslighet och även kräkningar.

Tyvärr har många av de smärtlindrande alternativ som finns idag biverkningar som liknar det tillstånd som du försöker att lugna. Många mediciner kan tillfälligt lindra din smärta, men tyvärr kan några av de möjliga biverkningar som anges på flaskan vara: illamående, hudutslag, leverskador, orolig mage, halsbränna, magsår, njurproblem, allergisk reaktion, och ökad risk för hjärtinfarkt och stroke.
Och vi är kvar med ett val: antingen tar medicin i hopp om att lindra vår smärta tillfälligt, medan vi tar risken till skadliga och farliga biverkningar – eller ska vi leva med smärtan?
Jo, tack och lov finns det en lösning på vår smärta som är säker, naturlig, billig och effektiv. Bota migrän på under 5 minuter med hjälp av två enkla köksingredienser.

Kombinationen av citronsaft och havssalt har den mirakulösa makten att lugna migränsmärtor du lider av, på ett sunt sätt. Livestrong förklarar att havssalt har förmågan att hjälpa avgifta kroppen; Det främjar ett hälsosamt system; och det är naturligtvis skördat, så dess mineraler inte har genomgått förädling eller kemisk behandling.
Blanda bara saften av en citron och 2 tsk havssalt i ett glas vatten och drick. Denna mirakulösa

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4829 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8452 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar9007 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...