Allmänt

Främlingen stoppar ner pojken i väskan för att kidnappa honom. Då reagerar pappan snabbare än blixten!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,132401″ ap yos floating=”2″ ]

Att ett barn kan bli kidnappat eller skadat är en förälders värsta mardröm. Förra veckan hände något som inte skulle få hända. En främmande man försökte kidnappa amerikanen Ron Kraus son.

Men denna förälder tänkte inte att ge upp sin son utan strid, och vad han gjorde kan ha räddat sonens liv. Nu hyllas hans världen över för sin snabba reaktion och polisen letar efter gärningsmannen.

Det var en helt vanlig torsdag och pappa var ute i trädgården med sin son för att förbereda sonens ettårs kalas.

Det var en mycket varm dag och plötsligt stannade det en bil utanför deras hus. En främmande man kliver ut och förklarar för Ron att hans motorn har överhettats och frågade om han kunde få lite vatten för att kyla ner.

Ron skulle naturligtvis hjälpa mannen. Han vänder ryggen från sin son och främlingen ett ögonblick för att hämta vatten. Han kunde inte veta att motorn egentligen inte var överhettad, att han frågar om vattnet var bara en del av en grym plan för att kidnappa hans son.

Medan Ron häller upp vatten ser han det fruktansvärda i ögonvrån. Främlingen lyfter upp ettåringen och kastar ner honom i en sportväska, som han sedan springer iväg med mot bilen i närheten.

Allt hände på bara några sekunder.

Pappan tänker snabbt, om han inte får tag i sin son innan främlingen når bilen så kommer han aldrig att se sin son igen.

Ron springer snabbare än vad han någonsin har gjort innan. Ren desperation låter honom fånga tag i mannen innan han når sin bil, då slår till honom i huvudet så hårt som han bara kan.

Mannen trillar ihop och Ron tar sin son ifrån mannen och ser till att han är okej. Sedan sprang med sin son tillbaka in i huset, låste dörren och ringde polisen.

När polisen anländer försvinner mannen, men de ger inte upp och använder alla resurser de har för att hitta honom.

”Jag hoppas bara att de fånga honom och stoppa honom innan han försöker göra samma sak igen”, säger Ron.

Så otroligt äckligt! Tack och lov för att pappa hade en så bra respons och var så stark. Annars kunde det ha slutat mycket annorlunda.

Nu hoppas vi att polisen få tag i gärningsmannen innan han försöker igen.

Mest Populär

To Top