Nyheter

Den gråtande mannen var tvungen att kasta sitt paket i papperskorgen på flygplatsen. Då tar några andra sig en titt in i papperskorgen för att se vad han kastade.

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,132410″ ap yos floating=”2″ ]

Det hela började med en resa till flygplatsen, där Amarri Hernandez och hennes pojkvän flög till Pittsburgh från St. Pete-Clearwater International Airport.

Paret märkte att det hände något ovanligt i kön på incheckningen.

De lade märke till en man vid incheckningen som var upprörd över att han inte fick ta med sitt paket på planet. Han var förtvivlad och var tvungen att slänga det dyrbara paketet i soptunnan.

Den förkrossade mannen fortsatte vidare utan sitt paket. Amarri och hennes pojkvän gick till papperskorgen och grävde fram paketet. När de tog ut paketet ur papperskorgen. Förstod de varför mannen var så upprörd.

De bestämde sig sedan för att ta med paketet med hem och lägga upp det på Facebook tillsammans med en text som förklarar vad som hade hänt. Och även ifall paret inte förväntade sig så mycket uppmärksamhet, spreds bilden som en löpeld.

Efter inlägget blev viralt, hände det otänkbara. Titta på denna videon och se hur detta par har påverkat livet för mannen från flygplatsen.

Mest Populär

To Top