Djur

De bröt benen och satte eld på hunden. Trots allt denna tortyr så älskar han fortfarande människor!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Denna fruktansvärda händelse ägde rum i staden Kent i Storbritannien: Tre tonåringar, berusade på droger kidnappade hunden Chunky från ägarna som var ute på en kvällspromenad.

De tre pojkarna, som var mellan 16 och 18 år, betedde sig som monster mot den stackars hunden. De slog och sparkade, bröt två av hans ben och satte eld på honom med en tändare. När de trodde att hunden var död, dumpade de honom i en papperskorg.

Men den lilla hunden överlevde emot alla odds…

Polisen fick lyckligtvis fick tag i pojkarna som låg bakom misshandeln, och de har nu dömts till ungdomsfängelse. Chunky är nu tillbaka med sin familj.

”Det är det värsta fallet jag någonsin sett. Det ger mig rysningar när jag tänker på det. Hur dessa unga pojkar har behandlat denna hunden är extremt barbariskt och helt oförlåtligt. ”Sade polis Caroline Doe.

 

Att Chunky överlevde är ett mirakel. Trots vad han har gått igenom så har han fortfarande tillit och kärlek till människor. Familjen betonade att han är lite mer nervös än tidigare men han var fortfarande den familjehund han alltid varit.

Detta visar hur stora hjärtan hundar har – de är verkligen människans bästa vän. Trots den tortyren Chunky fick utstå, älskar han fortfarande sin familj.

Mest Populär

To Top