0 Shares 37045 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Varför vill tandläkare inte berätta DETTA? Enkelt sätt att bekämpa hål med något du har HEMMA!

Saga apr 05, 2017
0 37046


Random video!

Numera trots de framsteg i både medicin och teknik, är de problem i minnen mycket vanligt bland befolkningen över hela världen. Att upprätthålla god munhygien, förebygga dålig andedräkt och gulaktiga tänder är viktigt, men det är av yttersta vikt att hålla munnen så ren som möjligt och då förhindra uppkomsten av sår, håligheter eller tandsten.

I vissa fall är de tandkrämer och munvatten inte tillräckliga för att lösa problemet nog. När en sådan situation uppstår, kan du alltid välja de naturliga läkemedel.

Athlone Institute of Technology har genomfört en studie 2012 upptäckte att enzym – modifierad kokosolja har befogenhet att undertrycka skadliga bakterier. Dessutom visade studien att kokosolja är mycket fördelaktigt för att avlägsna Streptococcus, Candida albicans och Strep mutans, som är orsaker till orala hälsofrågor.

Dr Damien Brady, den ledande forskaren säger att när det gäller tandhygienprodukter, enzym – är modifierad kokosolja ett bra alternativ istället för kemiska tillsatser. Även om denna studie ännu inte har nått en avgörande nivå för att kunna ingå i hälsoprodukter, är det en massa människor som använder vanlig kokosolja som ett munvatten.

Olja är en bra produkt för munnens hälsa. Denna metod är gurglande av en msk olja i munnen i 10 till 20 minuter med syftet att ”få bort” så många bakterier som möjligt från munnen till oljan. Som Dentistry IQ förklarar härstammar denna process från årtusenden – gammal ayurvedisk medicin.

Förklaringen nedan är senare än så:

I ”Skinnet” i munnen – bor bakterieceller gjorda av fett, och det är anledningen till att dessa dras till fett i olja. Kokosolja innehåller också laurinsyra och på grund av det faktum att det är utmärkt på att förstöra skadliga bakterier.

Om du bestämmer dig för att prova metoden med olja, kanske du misslyckas några gånger tills du justerat den nödvändiga mängden olja i munnen och därmed få en verklig effekt.

Som Dentistry IQ också förklarar bör du spotta oljan i papperskorgen, inte själva. Tänk på att efter bör du skölja munnen noggrant för att undvika eventuella överblivna bakterier från att röra sig in i ditt system när du sväljer.

Viktigt: den här metoden är inte ersättning för den vanliga tandborstningen.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4293 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7182 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8072 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...