0 Shares 15535 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

När kvinnan kommer hem efter sin promenad med hunden blir hon chockad!

Saga jul 03, 2017
0 15536

Många av dagens djur lever ett mycket bekvämare liv än sina förfäder. De behöver inte vandra runt genom skogen och leta efter mat.

Kampen för överlevnad har blivit mycket lättare och den moderna medicinen fixar det mesta, men nu finns det andra faror som hotar. Amerikanen Debbie French vill därför varna alla hundägare!

När hon återvände hem efter en promenad med hunden upptäckte hon att hunden hade bränt sina tassar. Det var en solig dag och 27 grader i luften.

Debbie blev chockad och kommer därför nu att varna andra hundägare. Innan du går ut med hunden, bör du kontrollera temperaturen på trottoaren. Om det är för varmt för att gå barfota på den så är det också för varmt för din hunds tassar.

Många människor antar att hundarnas tassar tål en hel del, men så är det inte alltid. De är också sårbara och känsliga. När solen värmer asfalten på trottoaren kan den nå temperaturer upp till 60 grader.

I grund och botten bör hundägare regelbundet kontrollera sina hundars tassar för eventuella sår, skärsår eller andra skador.

För att undvika skador som denna bör du promenera till områden med gräs, som t.ex. parker och skogsstigar. Om du bor i en tätort, kan du köpa specialdesignade skor för hunden.

Dela detta vidare med dina hund vänner!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4367 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8278 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...