0 Shares 26687 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hon doppar en bomullstuss i munskölj och baddar armhålan! Anledningen? LYSANDE!

Saga apr 03, 2017
0 26688

Listerine är en av de mest populära märken av munvatten som innehåller eukalyptol, mentol, metylsalicylat, och tymol. Dessa ingredienser har starka funktioner som kan användas till mycket mer än bara att skölja munnen.

Kolla in allt munskölj kan göra:

1. Deodorant. Detta är perfekt om du har slut på deodorant. Ta en bomullstuss och doppa den i munskölj. Nu är det bara att badda under armarna. Du kan också använda en sprayflaska.

2. Mjäll. Munskölj kan faktiskt används för att ta bort mjäll. Ingredienserna i munskölj har antiseptiska och antisvampegenskaper. Allt du behöver göra är att skölja håret och hårbotten med en blandning av 1/4 kopp munskölj blandat med en kopp vatten.

3. Löss. Ja, kan du bli av med löss med munskölj! Blötlägg ditt hår med munskölj. Ta sedan på dig en duschmössa. Låt det dra i en timme, så dödar det alla de otäcka insekterna.

4. Acne. Det fungerar också för att behandla hudproblem. Det kommer att torka ut finnar efter att du baddar dem på kvällen med munskölj.

5. Hosta. Uppenbarligen har tidigare medicinska tester visat att om man gurglar med munskölj två gånger dagligen, reduceras faktiskt frekvensen av hostan, och svårighetsgraden!

6. Blåsor. Doppa en bomullstuss i munskölj och badda den sedan på dina blåsor, upprepa tre gånger om dagen tills du inte ser blåsan längre.

7. Illaluktande fötter. Ja, munskölj kommer till undsättning! Blanda munskölj med varmt vatten och badda dina fötter med blandningen så är stanken ett minne blott.

Denna fantastiska blandning har faktiskt funnits sedan slutet av 1800-talet och det är ju verkligen mycket du kan ha den till än bara att fixa din munhygien.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4299 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7196 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8082 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...