Allmänt

Barnvakten är ensam med den tre år gamla flickan. Men bilden hon skickade från badkaret får hela internet att GAPA!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,117030″ ap yot yos floating=”2″ ]
Random video!

15-åriga Keegan Carnahan från Florida, USA, är barnvakt för 3 år gamla Alidy Haslam när mamman inte kan vara hemma själv. Och när Keegan kom för att passa Alidy, hade hon planerat något speciellt för den lilla flickan.

”Alidy hade beslutat sig för att vara sjöjungfru när jag passade henne den dagen. Så jag tänkte att det skulle vara häftigt om jag tog på min kostym också. Jag köpte en kostym när jag var tolv, så det var bara att gräva upp den och tvätta den ”, säger Keegan.

Keegan tog en bild av dem, och skickade den till Alidys mamma. Och det värmde hennes hjärta att se ansiktet på Alidy fullt av glädje.

Alidys pappa dog för några månader sedan och det var mycket sällsynt att den lilla flickan log och skrattade efter det.

Efter att de båda låg i badkaret var treåringen övertygad om att Keegan var en riktig sjöjungfru, inte bara på grund av den realistiska svansen och på grund av det ljust rosa håret.

Vilken trevlig överraskning från Keegan! Den lilla flickan behövde det uppenbarligen för att stärka deras tro att världen är god efter att hon förlorat sin käre far, och då är det bra att se att en 15-åring tar ansvar!

Vi önskar de två vackra sjöjungfrurna många fina stunder tillsammans.

Mest Populär

To Top