0 Shares 20750 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Främlingen stoppar ner pojken i väskan för att kidnappa honom. Då reagerar pappan snabbare än blixten!

Saga jul 06, 2017
0 20751

Att ett barn kan bli kidnappat eller skadat är en förälders värsta mardröm. Förra veckan hände något som inte skulle få hända. En främmande man försökte kidnappa amerikanen Ron Kraus son.

Men denna förälder tänkte inte att ge upp sin son utan strid, och vad han gjorde kan ha räddat sonens liv. Nu hyllas hans världen över för sin snabba reaktion och polisen letar efter gärningsmannen.

Det var en helt vanlig torsdag och pappa var ute i trädgården med sin son för att förbereda sonens ettårs kalas.

Det var en mycket varm dag och plötsligt stannade det en bil utanför deras hus. En främmande man kliver ut och förklarar för Ron att hans motorn har överhettats och frågade om han kunde få lite vatten för att kyla ner.

Ron skulle naturligtvis hjälpa mannen. Han vänder ryggen från sin son och främlingen ett ögonblick för att hämta vatten. Han kunde inte veta att motorn egentligen inte var överhettad, att han frågar om vattnet var bara en del av en grym plan för att kidnappa hans son.

Medan Ron häller upp vatten ser han det fruktansvärda i ögonvrån. Främlingen lyfter upp ettåringen och kastar ner honom i en sportväska, som han sedan springer iväg med mot bilen i närheten.

Allt hände på bara några sekunder.

Pappan tänker snabbt, om han inte får tag i sin son innan främlingen når bilen så kommer han aldrig att se sin son igen.

Ron springer snabbare än vad han någonsin har gjort innan. Ren desperation låter honom fånga tag i mannen innan han når sin bil, då slår till honom i huvudet så hårt som han bara kan.

Mannen trillar ihop och Ron tar sin son ifrån mannen och ser till att han är okej. Sedan sprang med sin son tillbaka in i huset, låste dörren och ringde polisen.

När polisen anländer försvinner mannen, men de ger inte upp och använder alla resurser de har för att hitta honom.

”Jag hoppas bara att de fånga honom och stoppa honom innan han försöker göra samma sak igen”, säger Ron.

Så otroligt äckligt! Tack och lov för att pappa hade en så bra respons och var så stark. Annars kunde det ha slutat mycket annorlunda.

Nu hoppas vi att polisen få tag i gärningsmannen innan han försöker igen.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4387 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7370 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8290 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...