0 Shares 15556 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

De bröt benen och satte eld på hunden. Trots allt denna tortyr så älskar han fortfarande människor!

Saga jul 03, 2017
0 15557

Denna fruktansvärda händelse ägde rum i staden Kent i Storbritannien: Tre tonåringar, berusade på droger kidnappade hunden Chunky från ägarna som var ute på en kvällspromenad.

De tre pojkarna, som var mellan 16 och 18 år, betedde sig som monster mot den stackars hunden. De slog och sparkade, bröt två av hans ben och satte eld på honom med en tändare. När de trodde att hunden var död, dumpade de honom i en papperskorg.

Men den lilla hunden överlevde emot alla odds…

Polisen fick lyckligtvis fick tag i pojkarna som låg bakom misshandeln, och de har nu dömts till ungdomsfängelse. Chunky är nu tillbaka med sin familj.

”Det är det värsta fallet jag någonsin sett. Det ger mig rysningar när jag tänker på det. Hur dessa unga pojkar har behandlat denna hunden är extremt barbariskt och helt oförlåtligt. ”Sade polis Caroline Doe.

 

Att Chunky överlevde är ett mirakel. Trots vad han har gått igenom så har han fortfarande tillit och kärlek till människor. Familjen betonade att han är lite mer nervös än tidigare men han var fortfarande den familjehund han alltid varit.

Detta visar hur stora hjärtan hundar har – de är verkligen människans bästa vän. Trots den tortyren Chunky fick utstå, älskar han fortfarande sin familj.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4375 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8282 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...