Nyheter

Vad pappan gjorde mot sin dotter som han tyckte var ”för söt” chockar nu hela världen!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,122329″ ap yos floating=”2″ ]

Den australiska pappan Edward John Herbert ska nu upp i domstol, efter att han hällde bensin över hans tre år gamla dotter, och tände på henne. Händelsen ägde rum i utkanten av Perth i Australien och det var grannen som är polis och ledig den dagen som av en slump räddade flickan.

Grannen, som heter Stephanie Bochorsky hörde skrik från huset, och gick för att undersöka vad som hände. När hon kom till huset, kom en kvinna springande ut medan hon skrek att flickans pappa skulle sätta eld på barnet.

Stephanie sprang in i huset och fann den tre år gamla flicka täckt i bensin. Pappan satte precis eld på henne, men lyckligtvis lyckades Stephanie släcka lågorna med en filt. I nästa rum såg hon att Edward just höll på att hälla bensin på hans autistiska , sju år gamla dotter i , medan han sa att hon var ”alltför söt”, skriver Daily Mail.

Poliskvinnan fick tag i båda barnen och sprang ut ur huset. Treåringen drabbades av brännskador som täckte cirka 13% av hennes kropp. Hon har återhämtat sig, men ärren kommer att vara med henne för alltid.

Edward använde både alkohol och marijuana.

När barnen hade räddats ut ur huset, och hon gick in igen fann hon Edward i köket med en öl medan han skrek ”Det är mina barn, så jag gör vad som passar mig med dem,” innan han tog en kniv och hotade grannen. Grannen fick tag på en brandsläckare, och slog ner fadern.

Tack vare en uppmärksam granne kom både frun och de två flickorna undan med sina liv i behåll, och mannen kommer nu förhoppningsvis att få den dom han förtjänar.

Mest Populär

To Top