Djur

Tjejen var ute med sin hund när hon hörde något ifrån en sopptunna! Vad hon hittade CHOCKADE alla!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

En morgon för bara några dagar sedan var Nikita som bor i Marbella i Spanien ute och gick med sin adopterade gatuhund Akilles utanför ett huskomplex. Helt plötsligt hörde hon små besvärade pip och gnyende från några sopptunnor som stod ute på gatan. Där inne i sopptunnan låg sex skakiga, pyttesmå valpar…

De gallskrek av rädsla när hon lyfte upp dem så hon satte ner dem på marken igen. Någon hade helt klart dumpat dessa små valpar där för hundmamman syntes inte till och hon hade inte hört att någon av hundarna runt komplexet hade fått valpar.
Ni får ursäkta bildkvaliteten i detta inlägg, fotona är tagna med mobilkamera…

Hon frågade en av trädgårdsmästarna om han visste vems valparna var men vad jag förstod hade de konstigt nog bara hamnat där under natten. Här i Marbella är det vanligt att folk dumpar valpar när de är oönskade eller bara ställer ut dem mitt på vägen så att någon ska köra ihjäl dem. Så tar man hand om ”problem” här!

Nu har Nikita hittat livslånga hem åt alla de sex stackars valparna och det är bara valpen på bilden som väntar på att hämtas upp för livslång adoption nästa vecka.

Att människor kan vara så elaka och hemska att de KASTAR sina hundar i sopporna är något som vi inte kan förstå!

Mest Populär

To Top