Gåtor

Svår bildgåta som förvirrar internet totalt! – Hur mycket väger dom tsm?

Bilden på djuren som står på vågar har skapat stor förvirring på nätet, men uppgiften är enkel: vad ska stå i sista rutan?

Vi mår alla bra av att få använda vår hjärna och klura lite då och då, så varför inte sätta tänderna i en gammal hederlig kluring?

Dagens bildgåta har delats flitigt i olika forum och även om uppgiften ser enkel ut så har många förtvivlat svårt att räkna ut svaret.

Scrolla ner och titta på bilden, kan du räkna ut vilken vikt som ska stå i sista rutan?

Dagens gåta

Som ni ser så är det en stor våg i bilden, där det står djur på i olika kombinationer. De tre första kombinationerna har ni redan facit för, där vikten står nedanför, men vad ska det stå i sista rutan?

Som så ofta när det kommer till kluringar så gäller det att använda sitt logiska tänkande och försöka upptäcka sambandet som finns i bilden. Ta din tid och klura lite, när du känner dig redo kan du scrolla ner och se rätt svar!

Rätt svar

Har du en gissning på svaret? Det är inte helt enkelt, och långt ifrån alla är ens i närheten av rätt svar. Det beror helt enkelt på hur snabbt man kan räkna ut alla djurens vikt med hjälp av de tre första bilderna.

Dags för sanningens minut, i bilden nedanför visar vi facit:

Där har vi svaret, det ska alltså stå. 27 kg i sista rutan!

Stort grattis till alla er som svarade rätt, riktigt bra jobbat.

Mest Populär

To Top