Humor

Skillnaden mellan män och kvinnor när det kommer till klippning

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,108831″ ap yos ]
(Andra såg också)

Skillnaden mellan män och kvinnor när det kommer till klippning

Den kvinnliga versionen:
Kvinnans kompis lägger märke till att hon klippt sig och säger:
– Åh! Du har klippt dig! Och det är så sny-y-y-ggt!
– Tycker du det? Jag var lite osäker när hon var klar. Jag menar, tycker du inte att det är för fluffigt?
– Nej, oh nej! Nej, det är perfekt! Jag skulle vilja klippa mig så, men jag tycker mitt ansikte är för brett. Jag kan inte göra så mycket med mitt hår på grund av det.
– Skojar du? Jag tycker ditt ansikte är förtjusande. Du skulle kunna ha en sådan där frisyr som ligger i lager – det skulle se så bra ut på dig. Jag var faktiskt på väg att välja en sån frisyr, men jag var rädd att det skulle framhäva min långa nacke.
– Nej, menar du allvar. Jag skulle dö för att få en sån nacke som du har! Om jag bara kunde få byta mina breda axlar mot en nacke som din!
– Du kan inte mena allvar! Jag vet andra som vill ha lika breda axlar som dig. Allting sitter så bra på dig. Jag menar, titta på mina armar – ser du hur korta de är. Om jag hade haft dina axlar skulle jag kunna hitta kläder som passar mig mycket lättare.

Den manliga versionen:
Mannens kompis lägger märkte till att han klippt sig och säger:
– Har du klippt dig?
– Ja, det har jag.

Mest Populär

To Top