0 Shares 16981 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Se hundens underbara glädjefnatt när han får känna på gräs första gången! Vilken lycka!

Saga okt 30, 2016
0 16982

Det finns de människor som aldrig borde ha ett djur i sina ägor. Men sen finns det också den andra typen av människor, som gör gott för utsatta och plågade djur. Hunden Liszka är en av alla dessa hundar som har blivit vanskött, men när räddningen äntligen kommer är lyckan total hos hunden!

Liszka tvingades att växa upp instängd i en minimal och rostig bur, där hon fick leva om dagarna i sin egen avföring och saknade trygghet helt och hållet. Detta var det enda liv som Liszka visste. Det hade gått så långt att hennes muskler hade börjat förtvina eftersom hon aldrig fick några riktiga promenader.

När en djurräddningsorganisation fick nys om hundens situation grep de in med en gång, och blev Liszkas räddning. Men det var ingen enkel pärs, eftersom Liszkas ägare vägrade att släppa ifrån sig hunden. Polis blev inkallad, som kunde gripa ägaren till den vanvårdade och både fysiskt och psykiskt misshandlade hunden.

Idag lever Liszka ett normalt liv med människor som bryr sig om och älskar henne – på samma sätt som hon har börjat att visa kärlek till sina nya ägare.

Djurräddningsorganisationen filmade när Liszka för första gången fick springa på gräs, och den lyckan som hunden visar med hela kroppen gör att man får tårar i ögonen! Se klippet själv nedanför, vilken otrolig lycka!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4809 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8428 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8981 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...