Allmänt

Så HÄR slipper du torra och nariga läppar snabbt och lätt!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Vi vill alla att våra läppar ska se vackra och mjuka ut. Men många faktorer som rökning, solljus, koffein, kemikalier eller infektioner skadar våra läppar och gör dem torra och nariga.

Här kommer vi att ge dig några få naturliga sätt att göra dina läppar perfekta igen.

1.Honung
Honung har fantastiska helande egenskaper och det är ett utmärkt botemedel mot spruckna läppar. Honung har också antibakteriella egenskaper och förhindrar och bekämpar infektioner.

Applicera honung på dina läppar flera gånger om dagen och efter en vecka kommer du att se resultaten.

2.Socker
Socker exfolierar de döda hudcellerna och återställer jämnheten på läpparna. Du kan blanda lite socker med en tesked honung och applicera den. Gnid försiktigt blandningen runt läpparna och låt den stanna i 2 minuter. Tvätta den med varmt vatten. (2)

3.Grädde
Grädde innehåller en hög mängd fett vilket gör den utmärkt för dina läppar. Du bör applicera grädde på dina läppar och låt det verka i 15 minuter. Därefter tvättar du dig ordentligt. Gör det varje morgon.

4.Gurka
Skär en gurka i skivor och gnugga dem försiktigt mot dina läppar i 2 minuter. Låt gurkjuicen verka i 15 minuter och tvätta sedan dina läppar. Gör det flera gånger om dagen. Resultatet blir otroligt.

Mest Populär

To Top