0 Shares 10792 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Polis ser en hund som springer upp och ner för gatan.. Sedan ser han en frusen kvinna i pyjamas som ligger livlös på verandan.

Saga okt 26, 2016
0 10793

Det var en ganska kall, tyst morgon när en ensam svart labrador blev sedd springandes längs med väg kanten i ett kvarter i en småstad. När polis konstapeln Jeff Gonzales kom fram till hunden som heter John Boy, så kunde han se att hunden var nervös, skällandes, och orolig att polisen skulle gå ut ur sin polisbil.

Då började hunden springa upp för gatan. Som det sedan visades, så har John Boy’s matte Krystel ett problem med hjärtat. Denna otroliga hund försökte få polisens uppmärksamhet för att sedan få honom att följa med åt rätt håll.

Innan Gonzales visste ordet av, så var han framme vid Krystals hus där hon fanns livlös. Hon låg avsvimmad över sin stol på verandan, fortfarande i hennes pyjamas. Frusen, med blåa läppar, och först trodde polisen att hon var död.

 

Krytsal återhämtade sig snart vid sjukhuset och längtade efter att komma hem till sin fyrbenta hjälte, och att träffa polisen som tog sig tid att lyssna på hennes lojala hund.

I den känslosamma videon nedanför, får du se Krystal när hon träffar hennes polis hjälte, konstapel Gonzales. Och tro det eller ej, John Boy har blivit adopterad och tillbaka skickad tre gånger tidigare av olika familjer innan han hamnade hos Krystel.

Kolla in denna känslosamma berättelse, och snälla DELA denna video med dina vänner på Facebook!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4829 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8452 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar9007 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...