Allmänt

Pappan byggde henne ett hemligt rum innan hon föddes – 7 år senare börjar skattjakten! Helt fantastiskt!

Här följer ett underbart litet äventyr från två grymma föräldrar till sin äventyrslystna dotter! Det är något så många drömmer om som barn; att hitta en sedan länge försvunnen skattkarta, och vid kartans kryss ska det finnas oändligt med förmögenheter. Gärna med lite mystik och fara på vägen. För den här 7-åriga tösen var det kanske inte alltför mycket fara, men allt annat fanns minst sagt med där!

Man kan minst sagt säga att hon fick leva ut en stor fantasi som många barn har! Att hitta det hemliga rummet! Även om det kanske inte fanns något större hot från stora, starka karlar med ögonlappar och trädben, kan man i alla fall säga att resultatet var en minst sagt spännande skattjakt!

I videon ser du hur hennes föräldrar hade planerat skattjakten redan innan hon föddes! Som sjuåring ger de henne en skattkarta, som till slut leder henne tillbaka till sitt rum. När hon med hjälp av sina föräldrar och sin mormor har lyckats hitta en ihålig vägg plockar pappan fram sågen, och vad som gömmer sig där bakom har fått hela internet att dra på smilbanden! Missa inte videoklippet nedanför!

Mest Populär

To Top