0 Shares 23305 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Norske Andre tröttnade på upprepande fråga i kassan – skaffade en briljant tatuering!

Saga okt 29, 2016
0 23306

Många kassörer och kassörskor känner nog igen sig i norske Andre Kylleviks fall – att ständigt behöva upprepa samma frågor hela tiden. Andre, som jobbar på mataffären Rema 1000 i Haugesund i Norge, löste det hela med en alldeles briljant idé!

Den underbara tatueringen har gjort att han slipper att ställa en av de absolut vanligaste frågorna som man måste påminna kunderna om ständigt.

Andre har nämligen tatuerat in ”Skal du ha pose?” på sin vänstra arm, som är motsvarigheten till ”Skall du ha påse?” på svenska. Må hända att hans tatuering är lite udda och att han kanske ångrar den när han blir äldre, men snacka om att få en effektiv kassakö!

Andre Kyllevik säger till norska TV Haugaland att han har fått väldigt mycket respons på tatueringen. Han fortsätter och förklarar att han fick användning av tatueringen för första gången när en döv kund kom in.

Jag och chefen hade skämtat lite löst om det. Ifall det kommer en kund med hörselproblem, så hade det i alla fall varit en god idé”, fortsätter Andre i intervjun.

Här är hans tatuerade vänsterarm.

Han berättar vidare i intervjun att han hittills inte har behövt slänga fram armen så ofta, men visst fungerar armen när det väl sker!

Vad tycker du om Andres idé? Succé eller något han kommer att ångra framöver? Dela gärna med dina vänner på Facebook så de också får ta del av Andres tatuerade arm!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4831 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8454 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar9007 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...