Wow

När du förstår varför hon doppar sina fötter i mjölk så kommer DU också att göra det! WOW!

Om du är trött på att spendera hundratals dollar på salonger, kommer du att älska det här skönhets tricket som du kan göra hemma. Du kan se till att dina fötter är mjuka, smidiga, och redo med det här enkla receptet där du bara använder två ingredienser som du förmodligen redan har i ditt kök. Mjölk och bakpulver är allt du behöver för att ge dina fötter en behandling!

I videon nedan från, Tabitha Blue från KitchenWise ger hon steg-för-steg en demonstration om hur man gör fotbad för att hjälpa fötterna. Först värmer du 2-4 koppar mjölk och häller i en skål stor nog att passa dina fötter. Mjölken hjälper till att mjuka upp och nära den friska huden, medan mjölksyran i mjölken hjälper till att exfoliera huden.

Efter flera minuters blötläggning, gnugga dina fötter med bakpulver . Det har stora exfolierande egenskaper som bidrar till att mildra förhårdnader. Sedan, blöt fötterna i ytterligare fem minuter. På kort tid kommer du att känna hur mjuka fötterna blir –  samtidigt som du sparar en hel del pengar.

Mest Populär

To Top