Nyheter

Mannen räddade ett barn från en sopcontainer. Men några minuter senare får han sin största chock!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,99885″ ap yos floating=”2″ ]
Random video!

Denna mycket osannolik berättelse ägde rum i den kanadensiska metropolen Calgary. Och även om vissa fortfarande inte kan tro det, är historien faktiskt sann.

En 29-årig man bodde i fyra år med sin flickvän i en lägenhet i utkanten av Calgary. Kvinnan klagade under flera dagar över illamående och buksmärta, men ingen visste orsaken. Hon vägrade att gå till doktorn. Dagar och månader gick, och paret visste fortfarande inte vad orsaken bakom smärtan och illamåendet var.

En morgon var smärtan så plågsam, att kvinnan bokstavligen låg i fosterställning på golvet. Pojkvännen ville verkligen inte gå till jobbet, för han ville inte att hon skulle behöva vara ensam med sådan våldsam smärta – men han gick ändå.

Men redan under lunchrasten fick han dåligt samvete. Därför åkte han genast hem. Precis när han parkerade bilen på uppfarten, såg han en av hans grannar som med all sin styrka försökte få upp locket på en container. Han rusade fram till henne för att hjälpa till. När han kom fram insåg han genast varför kvinnan var så desperat: Från den stora metallbehållaren kunde de höra ett svagt rop.

När de äntligen fick upp locket, insåg de vad den hemska sanningen: Mitt i en hög med skräp, låg en gråtande, hjälplös baby. Mannen hoppade instinktivt in i behållaren och lyfte upp barnet. Han såg genast att det var en nyfödd pojke, eftersom de små ögonen var vidöppna och blod droppade från resterna av navelsträngen .

Strax efteråt kom en ambulans och en polisbil för att hämta det stackars spädbarnet, och för att säkerställa spår efter denna kallblodiga handling. Men sanningen skulle visa sig vara ett kraftfullt slag för de 29-åriga mannen ..
De närliggande lägenheterna undersöktes först. I lägenheten till 29-åringen, fann utredarna hans flickvän, och blod på golvet – hon hade drabbats av ett nervöst sammanbrott.

Bevisen talade för sig själva: hon hade uppenbarligen hållit graviditeten dold för sin pojkvän, tills det var för sent. När hon födde barnet ensam hemma, blev hon så överväldigad av det hela, att hon tillgrep denna omänskliga handling. Hon blev omedelbart arresterad, och fallet utreds vidare.

Barnet blev inte skadat, och mår nu bra. Pojken bor nu med sin pappa.

Mamman dömdes för övrigt till 18 månaders fängelse.

Lyckligtvis hade denna historia ett lyckligt slut, men det kunde ha gått mycket värre.

Mest Populär

To Top