Humor

Läraren ger lilla Sara en mattelektion.

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos ]

Läraren ger lilla Sara en mattelektion.
– Sara, om jag ger dej två kaniner, sedan ytterligare två kaniner och sedan ytterligare två kaniner – hur många kaniner har du då? – Sju! säger Sara glatt.– Nej. Lyssna noga nu. Om jag ger dej två kaniner, sedan ytterligare två kaniner och sedan ytterligare två kaniner – hur många kaniner har du då?– Sju! svarar Sara igen.– Vi försöker på ett annat sätt. Om jag ger dej två äpplen, sedan ytterligare två äpplen och sedan två till. Hur många äpplen har du då?– Sex.– Bra! Och jag nu ger dej två kaniner, sedan ytterligare två kaniner och sedan ytterligare två kaniner – hur många kaniner har du då?– Sju!Lärarens tålamod är slut.– Hur sjutton får du ihop att tre omgångar med kaniner blir sju stycken? säger han högröd i ansiktet. – Därför att det blir sex kaniner plus den jag redan har hemma!

Mest Populär

To Top