Allmänt

Kvinnan läser en bok när något plötsligt exploderar på hennes arm. Hon blir CHOCKAD när hon ser sin arm!!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,122257″ ap yos floating=”2″ ]
(Random video)

Dana Mitchell satt bekvämt i sitt vardagsrum och läste en bok, när hon plötsligt blev avbruten av en hög smäll. Det var en explosion – på hennes handled!!.

På hennes arm hade kvinnan från Wisconsin i USA en träningsklocka. Den skulle mäta steg, aktivitet och brända kalorier. Men när klockan plötsligt exploderade, resulterade det i huden på armen brändes.

‘Den var antingen defekt eller så jag hade använt den länge … Jag vet inte. ”, Sade amerikanskan. ”Den brände oavsett min arm.”

Dana slet omedelbart klockan av armen, hon fick andra gradens brännskador , och läkaren var tvungen att ta bort plast och gummibitar från såret.

Tillverkaren Fitbit har meddelat att de kommer att gå till botten med saken. Eftersom det inte finns några andra fall där detta har hänt, kommer det enligt företaget inte finnas någon anledning för kunderna att inte använda klockorna.

De har redan skickat Dana Mitchell ett substitut för den exploderande klockan. Om hon kommer att använda den nya klockan efter detta är dock en annan historia.

Mest Populär

To Top