Allmänt

Kokosolja och citronblandning!! Det får grått hår att gå tillbaka till sin naturliga färg! Fantastiskt!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,132735″ ap yos floating=”2″ ]

Gråa hår är en mardröm för många kvinnor, eftersom de anses vara det första tecknet på åldrande. Därför är kvinnor redo att prova nästan allt för att förhindra att de får grått hår. Det finns många produkter och hårfärgningsmedel, som kan täcka gråa hår. Men deras effekter är endast tillfälliga och de kommer med ett stort antal biverkningar.

Först och främst ska du veta att tidigt grånande hår kan utlösas av många hälsotillstånd och dåliga kostvanor. Till exempel, kan denna kosmetisk fråga orsakas av hormonella förändringar, rökning, föroreningar, stress, användning av olämpliga hårprodukter, kronisk förkylning, bihåleinflammation, och sköldkörtelrubbningar. Vidare kan gråa hår visas som ett resultat av låga mängder av melanin.

Så istället för att använda produkter fulla av starka kemikalier, som gör mer skada än nytta, kan du prova ett naturligt alternativ i stället. Det viktigaste du bör göra är äta en hälsosam och näringsrik kost.

Dessutom kan du prova följande naturläkemedel som bygger på två tillgängliga och kraftfulla ingredienser.

Kokosolja och citronblandning!

Ingredienser:
Organisk kokosolja (mängden beror på längden på ditt hår)
3 tsk ekologisk citronsaft, färskpressad

Instruktioner:
Du bör blanda de två ingredienserna tills du får en len och homogen blandning. Sedan masserar du in det i håret och hårbotten. Låt det verka i minst en timme. Slutligen, tvättar du bort det med ett milt schampo. Upprepa behandlingen en gång i veckan.

Varför är denna lösning så bra?
De två ingredienser som används i denna lösning är en av de mest mångsidiga och fördelaktiga naturgåvor. Kokosolja är packad med antimikrobiella egenskaper, laurinsyra och fettsyror, som kan behandla och förbättra tillståndet i håret.
Citronsaft förhindrar för tidigt åldrande. På grund av mycket vitamin B, vitamin C, och fosfor, ger den näring till håret och behandlar orsaken till grått hår.

Mest Populär

To Top