Wow

Koka citroner och drick så fort du vaknat! Du kommer bli CHOCKAD av effekterna som händer!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,135137″ ap yos ]

Idag är det din turdag, eftersom i den här artikeln kommer vi att visa dig hur man gör gör en dryck, som kommer att hjälpa dig att rengöra och rensa dina artärer från det onda kolesterolet (LDL). De låter bra, eller hur? Det är väldigt enkelt – du behöver bara läsa artikeln nedan och vi kommer att visa dig hur man gör det och hur man använder det!

Du bör också veta att denna kraftfulla åtgärd har använts i århundraden och många människor runt om i världen använde det som en kraftfull behandling mot många sjukdomar, såsom: åderförkalkning, högt kolesterol, trötthet, infektioner, förkylning, etc. Du bör också veta att detta kraftfulla recept kommer rengöra din lever, och stärka immunförsvaret. Denna åtgärd är mycket enkel och lätt att göra. Du behöver bara följa de enkla instruktionerna.

Du behöver bara fyra ingredienser:

4 ekologiska citroner med skal
1 ingefära (3-4 cm) eller två matskedar riven ingefära
4 stora vitlökar
1 liter vatten

Det är väldigt enkelt – först måste du skrubba och tvätta citronerna noga och skära dem i bitar. Efter det måste du skala vitlökarna. Nu tar du ta citronerna, ingefäran och vitlöken och lägger dem i en mixer. Mixa tills allt är blandat. Häll blandningen i en kastrull och tillsätt vatten. Du måste låta det koka. Nu tar du ta bort den från värmen och låter den svalna. När det svalnat tar du vätskan och häller den i en flaska eller i en burk.

Hur man använder det:

Här är vad du behöver göra – experterna säger att du ska dricka ett glas på fastande mage två timmar före varje måltid – under minst 3 veckor. Efter 3 veckor, måste du ta en veckas paus och sedan börja om igen för ytterligare 3 veckor. Obs! Du kan lägga till lite honung för att få en sötare smak. Du kommer att märka några betydande resultat under de första veckorna. Du kommer att känna dig pigg och full av energi. Du kan använda detta kraftfulla tyska botemedel mot njursten och vaskulär överbelastning.

Mest Populär

To Top