0 Shares 11950 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hunden var bunden och bara timmar från döden när DETTA hände!

Saga jul 28, 2017
0 11951


(Andra såg även)

Det är förfärligt att se djur misshandlade och mentalt frustrerande att tänka sig hur någon kan göra en sådan sak. Ett typexempel är den här stackars killen som hittades med eltejp lindad runt munnen. Vilket mänskligt avskum gör en sådan sak? Lyckligtvis finns det goda människor där ute som kom för att hjälpa denna hund, i sista sekunden.

Han hittades bakom ett köpcentrum i Kanada. Det var inte bara eltejp lindat runt nosen, den var också virad runt benen! Han kunde knappt röra sig. Tack och lov var det en man som var ute med sina hundar, som hittade hunden liggande i gräset. Han var chockad över vad han såg när han tog en närmare titt.

Han ringde den lokala Humane Society och hunden förklarades vara i extremt smärtsam form, tassarna och nosen var mycket svullna. Naturligtvis hade han också stora problem att andas. Han fördes till djursjukhuset för akut vård.

Han är förmodligen runt 7 år gammal och hade även andra problem som mun-och tandproblem, en avskuren svans och hjärtmaskar.

En man som tros vara ansvarig för dessa fruktansvärda brott, blev gripen. Det visade sig att han inte ens var hundens ägare. Lyckligtvis grep dem avskummet och förhoppningsvis kommer han att få maximalt straff.

De döpte hunden till Justice och han klarar sig bra, men skadorna i hans mun och vävnader måste ha en hel del medicinsk behandling och behandlingen pågår.

Förhoppningsvis kommer han att vara helt läkt snart, och sedan adopteras av ett evigt hem som kommer att ge honom överflöd av kärlek.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4809 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8422 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8967 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...