Djur

Hunden blev räddad från gatan. 10 dagar senare? Vilken fantastisk förvandling!

Hunden är människans bästa vän sägs det, trots det så är det många hundar som lever i våldsamma hemförhållanden eller lever ett liv som hemlös. Många av dessa hundar räddas av eldsjälar, men upplevs av andra människor som känslokalla. Sanningen är att dessa hundar innerst inne har en förmåga att älska, de är bara rädda för att visa det.

Hunden Benji hade varit hemlös i hela sitt liv. När dessa personer kom för att rädda Benji visste han inte hur han skulle reagera på beröring och visade därför rädsla, vilket är förståeligt.

Videon som spelades in där Benji räddas har blivit sedd av flera miljoner människor runt om i världen på väldigt kort tid. Klippet visar hur Benjis räddare fick springa efter honom för att lyckas fånga in honom. Att se hur han kämpar emot är fruktansvärt men att se hur han mådde vid tillfället var ännu värre.

Hela hans päls var skitig och full med skadedjur. Han hade så mycket djur som kröp runt i hans päls så de blev tvungna att raka av honom all päls.

Lisa Chiarelli, en volontär på hundhemmet Hope for Paw tog med Benji hem till sig för att lära honom att älska. Väl hemma hos Lisa fick han träffa två andra hundar, som också blivit räddade från ett tidigare hemlöst liv.

Det tog Benji 10 dagar innan han kunde öppna sig. Den rädsla som han bar på gjorde att han knappt vågade röra sig eller ge tillbaka något av den kärlek han fick.

Mest Populär

To Top