0 Shares 20092 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hon har ledsnat och säljer sin pojkväns bil på Blocket. Annonsen är bara för bra!

Saga okt 11, 2016
0 20093

Flickvännen har ledsnat på sin kille som har lovat att han ska sluta samla på sig massa bilar så hon bestämmer därför att ta saken i egna händer.

Vi förstår mycket väl flickvännens frustration i det hela och tycker annonsen är klockren! Om du tycker det är svårt att läsa annonsen nedan så har vi skrivit av den och lagt in under bilden.

blocketannons

Hej, har nu tröttnat på att killen samlar på sig bilar och efter månaders tjat om att han ska göra sig av med någon utan framgång så tar jag saken i egna händer.

Är alltså en blå volvo v70 som ska bort, jag vet inte så mycket om den då jag har noll bilintresse. Men vet att den oftast startar men ibland vill den inte så nått är ju fel. Så ta den som reservdelsbil eller om någon orkar lägga tid på att fixa den. Vet att pappa min får igång den och kan flytta den när den står ivägen på parkeringen där hemma så helt oduglig är den ju inte i alla fall! Tror den är avställd. Bilen finns utanför Almunge.

Jag vill bara att vi blir av med den här bilen då den inte är särskilt snygg och bara står och tar plats just nu, skrev in killens melj och nummer så hör av er till honom om ni e intresserade.
(finns även en volvo s40 som ska bort som man kan kolla på samtidigt om man är intresserad)

Mvh Flickvännen som tröttnat på alla dessa jäkla bilar.

Vi kan förstå hennes frustration i det hela. Dela gärna annonsen vidare så kanske hon lyckas sälja hans bil!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4829 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8454 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar9007 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...