Allmänt

Hon blev chockad när hon hittade en baby i gräset! Då gör läkare en hjärtskärande upptäckt!

Den 18 augusti i somras hörde en 83-årig rysk kvinna ett konstigt ljud utanför sitt hus. Det lät som om någon grät. Hon tittade ut och såg något som låg i gräset.

Det visade sig vara ett nyfött barn, insvept i en liten filt. Kvinnan som fann barnet bodde bredvid ett barnhem, och omedelbart tog hon babyn dit. Läkare undersökte barnet, och förklarade att barnet var friskt. Hon var inte ens en vecka gammal, och var varm. Bredvid barnet låg ett paket blöjor och babymat. Men läkarna fann snart något som skulle ge dem en ännu större överraskning.

I kläderna till den lilla flickan, fanns det ett brev. Där stod följande; ”Förlåt mig, men jag vet inte hur jag ska göra med henne. Hon är en snäll och tyst flicka, född 12 augusti. Hon har vaccinerats . Detta är det mest fruktansvärda jag någonsin har gjort i livet, och jag lovar att jag kommer tillbaka för att hämta henne, men just nu har jag inget annat val -. Vi lever på gatan ”

Mest Populär

To Top