Wow

har du problem med tandvärk? Med endast DESSA två ingredienser kan du bli av med den!

Tandvärk är något de flesta av oss upplever någon gång. Det finns väldigt lite som slår den obeskrivliga smärtan en riktig tandvärk orsakar. Ofta kan det ta lång tid att bli av med smärtan, och det är ganska typiskt att man får det på en tid som verkligen inte passar.

Det finns många olika saker som kan vara anledningen till att tanden gör ont. Visdomständer, hål, inflammation av olika slag eller trasiga fyllningar är de vanligaste.

Men vad ska du göra när smärtan först smyger sig på dig? Vanligast, är att besöka tandläkaren. Men det finns också ett par saker man kan göra för att lindra smärtan hemma.

Detta gamla knepet är mycket effektivt.

Du behöver;

1/2 tsk kryddnejlika.
1/2 tsk kokosolja.
Kryddnejlika innehåller ämnet eugenol som är bedövande. Efter att ha använt detta får man en smak i munnen som den man får när man är hos tandläkaren – något som inte är så konstigt eftersom eugenol är ett ämne tandläkare runt om i världen har använt länge.

Naturlig kokosolja innehåller både kaprinsyra och laurinsyra. Dessa syror är mycket bra för att bekämpa virus och bakterier.

Så här gör du;

Blanda ingredienserna i en liten skål.
Med hjälp av en pipett (tillgänglig från apotek eller hälsokostbutiker) suger du upp blandningen.
Droppa vätska på de smärtsamma områdena i munnen.
Upprepa tre gånger dagligen.

Det är inte alltid man har tid eller möjlighet att gå direkt till tandläkaren när man får tandvärk, men har du dessa två ingredienser och en pipett i huset, så kan du bli av med smärtan.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!

Mest Populär

To Top