0 Shares 3767 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Har du problem med ryggen? Nu finns det en enkel lösning på ditt problem!

Saga aug 19, 2017
0 3768

Smärta långt ner på ryggen kan knytas till problem med ländkotorna och omgivande vävnadsstrukturer, så som muskler, ligament, nerver och även intervertebrala diskar. Dessa tillstånd kan fortsätta i allt ifrån några dagar till flera veckor. I den här artikeln ska vi berätta om några olika behandlingar du kan använda för att lindra ryggsmärtor.

Innan du kan börja någon behandling mot ryggsmärta måste du utföra några tester. Dessa kan fastställa orsaken, vilket är viktigt för att utesluta allvarligare problem som kan ha samma symtom, som benskörhet, infektioner eller skador som kräver operation eller i extrema fall cancer.

Det är mycket troligt att ett stort antal människor i världen genomlider åtminstone en episod av ryggvärk i sina liv. Smärta kan kännas i alla delar av ryggen, men den vanligaste smärtan upplevs i den nedre delen av ryggen – den så kallade korsryggen. Den här krämpan är mycket vanlig eftersom denna del av kroppen mottar huvuddelen av kroppsvikten.

Efter förkylningar och influensa är ryggsmärta en av de vanligaste anledningarna till att många människor går till doktorn. De flesta skador på denna del av ryggen orsakas av arbete, bland annat från jobb som kräver att du regelbundet lyfter tunga föremål eller som håller dig i samma arbetsställning under långa perioder.

Akuta ryggsmärtor kan vara resultatet av ett fall, vilket kan påverka några av musklerna och ligamenten runt om i ryggen. Som ett resultat uppstår en sträckning i en av dessa muskler.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4809 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8422 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8967 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...