Allmänt

Har du problem med mörka fläckar i ansiktet? Då ska du göra det HÄR!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,135215″ ap yos ]

Du kanske aldrig tänkt på rå potatis som något som kan göra underverk för din hudvård.

Det är detta till trots en fantastisk resurs som är värd att prova. När det finns naturliga kurer att hitta i hälsosamma produkter är det alltid värt att upptäcka mer.

Du vet redan att potatis är rik på vegetabilisk stärkelse, som är näringsrikt och innehåller mycket kolhydrater och vitamin C.

På senare år har dock de kosmetiska fördelarna med rå potatis undersökts i mer detalj, som ett sätt att förbättra din dagliga skönhetsrutin på ett naturligare sätt, utan kemikalier.

Vi är säkra på att du kommer finna informationen lika användbar som den är intressant. Så varför inte ta en titt på följande fem utmärkta sätt att använda rå potatis?

Säg farväl till mörka ringar
Du har förmodligen använt de klassiska gurkskivorna för att minska inflammation och mörka ringar under ögonen vid fler än ett tillfälle.

När det kommer till att främja cirkulation i detta känsliga område fungerar alla produkter som är rika på antioxidanter och vitamin C bra.

Rå potatis är sensationell i det området eftersom potatisen stimulerar cirkulationen och minskar vidgandet av de små blodkärl som koncentreras i regionen.

Vad du behöver
2 skivor rå potatis (1,3 cm tjocka)
2 näsdukar
1 mortel

Hur man gör
Skala den råa potatisen och skär två skivor, runt 1,3 cm tjocka.
Mosa dem sedan med morteln.
Lägg lite av detta råa potatismos i varje näsduk.
Applicera på dina mörka ringar i 15-20 minuter.

Mest Populär

To Top