Allmänt

Har du huvudvärk eller ont i öronen? Då ska du pröva det HÄR! Så smart!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,127793″ ap yos floating=”2″ ]

Vitlök alltid varit betraktats som ett livsmedel som kan hjälpa till att hålla oss friska. De små lökarna ger våra kroppar många hälsoförmåner och du behöver inte ens äta dem för att ta del av några av fördelarna!

Om du någonsin råkar lida av en irriterande och smärtsam  huvudvärk eller ont i öronen, kan vitlök hjälpa till att lindra ditt lidande. Ta en ren skalad vitlöksklyfta och placera den försiktigt i öppningen av örat, som du skulle sätta i en öronpropp. Efter en kort stund börjar du att känna en värmekänsla som sprider sig genom örat och då kommer smärtan och irritation att börja avta.

Vitlök är effektiv vid behandling av öroninfektioner eftersom den har antibakteriella egenskaper.  Det är därför en liten bit av den i örat kan göra en enorm skillnad.

Dessutom, om du äter vitlök kommer du att ge ditt immunförsvar ett uppsving eftersom vitlök är fullmatad med näringsämnen, fibrer, vitamin C , B6, kalium och kalcium. När du känner att du håller på att bli förkyld så börja ät vitlök direkt.

Mest Populär

To Top