0 Shares 7755 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Han tömmer munvatten över tårna. Även experterna är chockade över resultatet!

Saga aug 09, 2017
0 7756


(Andra kollade detta klippet också)

Du kanske bara använder Listerine som munvatten, men visste du att sådana produkter också har många andra användbara funktioner? I denna artikel kommer vi att förklara en del av dem, som definitivt kommer att överraska dig. När Listerine uppfanns 1879, var det tänkt som ett desinfektionsmedel (utöver ett antal andra saker). Det var inte förrän 1970 produkten togs i bruk som munvatten.

1

Minska kroppslukt
Har du någonsin slut på deodorant och har inte en ny lättillgänglig? Bara doppa en bomullstuss i lite Listerine och badda på armhålorna. Så du behöver inte oroa dig för dålig kroppslukt längre.

2

Såsom luftfräschare
Det kan låta som slöseri att tömma Listerine i toan, men det tvättar toaletten ganska bra samtidigt som det ger en frisk doft i rummet. Även bakterier och svampar kan övervinnas på detta sätt.

I kampen mot myggbett
Om du någonsin får ett myggbett eller andra små bett, kan Listerine lindra klådan. Detta hjälper till att stoppa dig från att klia sönder huden och det omgivande området desinficeras.

3

motverka mjäll
Överraskande nog, så är munvatten en rekommenderad metod för att bli av med mjäll. Smörj in hårbotten med lite och tvätta noggrant.

förebygga akne
Du kan också använda munvatten för att bli av med finnar och pormaskar. Doppa en tops i munvattnet och smörj försiktigt på huden. På detta sätt kan du ta kontroll över situationen igen.

Eliminera nagelsvamp
Munvatten är ett bra sätt att bekämpa nagelsvamp. Fyll en skål med Listerine. Om du tar ett fotbad i 30 minuter i munvatten, kommer det att döda svampen.

markerad

tandborsten
Om din tandborste konstant är i en fuktig miljö, såsom badrummet tenderar att vara, är det mycket lätt för bakterier att samlas på borsten. Fyll ett glas med Listerine och låt tandborsten ligga under natten. Bakterier har ingen chans att överleva.

Skärmrengöring
Din chef tror nog du är galen om du sprayar din datorskärm med Listerine, men munvatten avlägsnar oljiga fläckar från skärmen. Torka av skärmen med Listerine,så kommer den att vara helt ren på nolltid.

Mot soplukt
Även när du kastar det i soporna så är munvatten gynnsamt. Häll några droppar på en bit papper och placera den i botten av papperskorgen. På detta sätt kommer skräplukten att reduceras.

4

Dessa olika trick kan tyckas lite udda till att börja med, men de kan faktiskt göra livet lite lättare.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4811 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8430 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8985 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...