Allmänt

Gör en ansiktsmask mot påsar under ögonen, mörka ringar och svullna ögonlock med BIKARBONAT- recept

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,124700″ ap yos floating=”2″ ]
(Andra har även tittat på ^)

Bikarbonat är en ingrediens som vi alla har hemma och vi använder det för olika ändamål. Det kan användas för medicinska men även kosmetiska ändamål.

Det tillverkades först och såldes av John Dwight och Dr. Austin Church 1846. Bikarbonat användes i nästan varje kokbok på 1860-talet, men folk brukade mest använda det som ingrediens i matlagning. Vid 1930-talet var det en redan bevisad medicinsk produkt.

Det används ofta i kosmetiska produkter, men det kan också vara till hjälp om du använder det individuellt, särskilt vid utslag och akne.

Här är vårt recept på en utmärkt ansiktsmask!

Detta är ett enkelt sätt att göra en hemgjord ansiktsmask. Den är inte dyr och den kan inte orsaka några biverkningar som dyra produkter kan. Den ger dig också mycket bättre resultat. Denna mask hjälper dig mot de mörka cirklarna under dina ögon, minskar dina svullna ögonlock och påsar under ögonen.

Ingredienser:

1 matsked bikarbonat
1 kopp ekologiskt kamomillte

Tillvägagångssätt:

Först bör du göra 1 kopp ekologiskt kamomillte. Låt det svalna och se till att det är ljummet när du tillsätter bikarbonat. Därefter blöter du en bomullstuss i vätskan. Applicera detta under dina ögon. Låt det verka i 15 minuter. Efter det sköljer du ansiktet med lite vatten. Resultaten kommer definitivt att förvåna dig!

Mest Populär

To Top