Humor

Fräckis: Två kvinnor möts i himlen och börjar prata om hur de dog

Första kvinnan: Hej. Jag heter Maja. Andra kvinnan: Hej. Jag heter Karin. Hur dog du?Maja: Jag frös ihjäl.Karin: Vad hemskt!

Maja: Det var inte så läskigt. Efter att ha skakat av köld, blev jag varm och sömnig, och slutligen dog jag en fridfull död. Hur dog du?

Karin: Jag dog i en massiv hjärtattack. Jag misstänkte att min man var otrogen, så jag kom hem tidigare från jobbet för att överraska honom i sovrummet. Men, istället fann jag honom sittandes ensam och tittade på TV.

Maja: Så, vad hände?

Karin: Jag var helt övertygad att det fanns en annan kvinna i huset.. Jag letade i alla rum, under sängar, garderober och i garaget. När jag letat intensivt och inte hittat någon kvinna, var jag så slut, att jag fick en hjärtattack och dog.

Maja: Vad synd att du inte tittade i frysen, då hade vi båda varit i livet!

Mest Populär

To Top