Wow

Förstör snarkningen din natt sömn? Dessa naturliga ingredienser räddar dig!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Snarkning är inte särskilt kul för någon. Oavsett om du sover bredvid någon som snarkar, eller om du är generad av din egen snarkning på natten, vi önskar att vi kunde bli av med den helt och hållet!

Det finns väldigt många saker som kan orsaka snarkning: Fetma, alkohol, begränsade luftvägarna, deformering av dina näsben eller – ganska ofta – slem i näsa och svalg. De goda nyheterna? Med dessa naturliga ingredienser kan du bota dig själv!

Detta naturliga botemedel kan bidra till att ”städa upp” i systemet, och de som dricker detta regelbundet kan se fram emot tystare nätter. Många svär vid denna naturliga dryck eftersom det inte bara motverkar snarkning, men också är super fräsch och bidrar till att ge mer energi på dagen!

ingredienser:

  • 2 äpplen
  • 2 morötter
  • 1/4 citron
  • En bit ingefära

Citroner innehåller mycket vitamin C, vilket kan hjälpa till att lösa upp och späda ut slem i näsan och rena bihålor. Ingefära hjälper till att lindra trycket runt bihålorna och gör sig av med tryck och smärta. Äpplen och morötter är inte bara bra för att öppna upp näsa och hals, men ger också bättre sömn.

Gör så här:

Blanda alla ingredienser tillsammans i en läcker juice eller smoothie och drick den ett par timmar innan du går och lägger dig.

Vi rekommenderar naturligtvis att du rådfrågar en läkare om du upplever några större problem, då det finns goda medicinska lösningar som kan hjälpa mot snarkning.

Prova denna drink innan du går och lägger på kvällen och se om du märker en positiv skillnad efteråt!

DELA GÄRNA detta tips på med vänner och familj på Facebook!

Mest Populär

To Top