Allmänt

Flickan var sjuk i flera år! Tills hennes syster frågade vad hon drack! OTROLIGT!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,126072″ ap yos floating=”2″ ]

En bloggare som heter Rhonda Gessner delade nyligen en berättelse om en kroniskt sjuk kvinna för att göra fler människor medvetna om ”mördaren i ditt kylskåp” som du förmodligen inte ens vet finns där. Hennes syster frågade henne om hon drack mycket lightläsk . Märkligt nog, stod hon i det ögonblicket och skulle precis öppna en burk lightläsk. Cancer.org avslöjar några intressanta fakta om Aspartam!
1. Olidlig smärta
En kvinna blev plötsligt mycket sjuk. Hon började få allvarliga spasmer i magen och var i ett konstant tillstånd av smärta.
2. Hon kände sig döende!
I mars 2002, hade kvinnan redan genomgått flera operationer. Hon hade recept för hela 24 olika läkemedel , men läkarna hade ingen aning om vad som var fel.
3. Hennes sista tid!
Så hon började göra upp planer, hon skrev sitt testamente och planerade en sista semester.
4. Hon kände sig inte riktigt 100%!
Kvinnan slutade omedelbart att dricka lightläsk och sa ”hon kände sig inte riktigt 100%”, men hennes hälsa hade förbättrats. Hon var snart ur sin rullstol och med endast en receptbelagd medicin för att bota aspartamförgiftning.
5. Ingen mer aspartam!
”Aspartam används i många livsmedel och drycker eftersom det är cirka 200 gånger sötare än socker, så mycket mindre av det kan användas för att ge samma nivå av sötma. Detta i sin tur sänker kalorier i mat eller dryck.”
6. Ät hälsosamt , håll dig frisk.
Det visar sig att aspartam är ett av de mest kraftfulla konstgjorda sötningsmedel som används som sockerersättning . Studier visar att människor kan få diagnosen MS när de lider av aspartamförgiftning.

Mest Populär

To Top