Humor

En patient kommer till läkaren och säger…

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

En patient kommer till läkaren och säger:
– Lova att inte skratta.

– Naturligtvis. Jag har jobbat som läkare i 20 år och har aldrig skrattat åt en patient.
Patienten tar då av sig byxorna och kalsongerna och visar upp det i särklass minsta könsorganet läkaren sett. Det är inte större än en kork till en kulspetspenna. Läkaren kämpar för att inte börja skratta, men kan inte hejda en fnissning som blir till en ordentlig skrattattack.

I flera minuter står han dubbelvikt med tårar som sprutar innan han kommer till sans och säger:
– Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag vet inte vad som tog åt mig. Jag lovar att det inte ska hända igen. Okej, vad har du nu för problem?
– Den är svullen….

Mest Populär

To Top