Allmänt

En månad efter att ha ätit två bananer per dag, kommer effekten att CHOCKA dig!!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,124695″ ap yos floating=”2″ ]
(Random video)

Dagens livliga livsstil lämnar oss utan möjligheter till ett hälsosamt liv. Vi hinner ofta inte äta hälsosamt och leva bra.

Olika forskare och nutritionister är förbryllade av det faktum att många människor föredrar att äta bearbetad mat i stället för färska ingredienser. Bara hälsosam mat kan hjälpa oss att fungera ordentligt och ge oss optimal hälsa.

Bananer är ju något som de flesta tycker väldigt mycket om. De smakar utmärkt och är extremt näringsrika.

Nutritionister hävdar att om du äter två bananer om dagen i en månad, kommer du att kunna förbättra din totala hälsa betydligt!

Här är varför:

– Bananer har en låg mängd natrium, men de innehåller mycket kalium vilket gör bananer till den fantastiska frukosten och är utmärkt för hjärtreglering och blodtryck. Om du äter bananer varje dag, minskar du risken för hjärtinfarkt upp till 40%.

– Bananer är utmärkt för personer med matsmältningsbesvär, till exempel förstoppning till exempel. Denna frukt innehåller mycket fiber som vi behöver för att ha en god tarmhälsa.

– Ta en banan varje gång du är trött. De ger dig mycket energi. Bananer är ett utmärkt mellanmål, särskilt före träning.

– Bananer kan hjälpa dig vid halsbränna. De innehåller antacida som är till hjälp mot detta tillstånd.

Bananer är fulla av järn. De innehåller också ämnen som utlöser produktionen av röda blodkroppar och hemoglobin.

– Bananer är utmärkta i fall av ont i halsen och hosta.

-De innehåller tryptofan som är väldigt viktigt för vår kropp eftersom vår kropp gör om det till serotonin, det lyckosamma hormonet. När du känner dig deprimerad, ta en banan!

– Enligt forskare har studenter som konsumerar en banan till frukost, mellanmål eller efter lunch lättare att koncentrera sig.

– Gravida kvinnor bör äta mer bananer. De kan lindra morgonsjukan eftersom de ökar blodsockernivåerna.

Mest Populär

To Top