Humor

En man satt i en bar och stirrade på sin drink..

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

En man satt i en bar och stirrade på sin drink. Han hade suttit minst en timme och stirrat. In kommer en stor MC-kille sätter sig bredvid honom tar hans drink och sveper den.
-Vad tänker du göra åt det din mes? Frågar MC-killen. Mannen började gråta hejdlöst.

-Va fan jag drack bara upp din drink. Sa MC-killen. Mannen vände sig mot honom och sa:
– Du fattar ingenting. Detta är den värsta dagen i mitt liv, snyftade mannen. Jag försov mig i morse till ett viktigt möte och fick sparken. När jag kom ut på parkeringen hade någon stulit min bil. När jag åkte hem i taxi tappade jag min plånbok. Äntligen hemma bet min hund mig och sedan kom jag på min fru i sängen med grannen. Jag kom hit till denna bar för att bygga upp mod till att ta mitt liv.

Sedan kommer du in stormande och dricker upp mitt djävla gift.

Mest Populär

To Top