Djur

En älskad polis mördades, men titta på de vita blommorna på kistan….

Polisen Ryan Davis och hans partner höll på att utreda ett inbrott i en livsmedelsbutik. I det ögonblicket hör konstapel Davis skottlossning, men då var det redan för sent. Hans partner sköts tre gånger och blev kritiskt sårad.

Men Davis partner var en polishund – en vacker två-årig schäfer som heter Jethro. Familjen Davis fick Jethro när han var en liten valp. Jethro formade snabbt ett otroligt band med poliskonstapelns unga dotter, och han kunde växla mellan arbete och fritid utan problem.

”Han var en kämpe”, sa en förkrossad Davis till nyhetskanalerna. ”Han kämpade oerhört mycket … sen kom det ögonblicket på sjukhuset när veterinären meddelade mig, endast med sin blick att det inte fanns något mer de kunde göra. Jag var tvungen att släppa honom för att han skulle dö en rofylld död. ”

 

Den 14 januari 2016 samlades samhället Canton för att hedra Jethro på en begravning som skulle ha varit hans tredje födelsedag. Över 100 polishundar gick i procession för att hedra sin fallna, fyrbenta kamrat.

Mest Populär

To Top