Mat

Du kommer ALDRIG slänga avokadokärnan igen efter att ha läst det HÄR!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,119239″ ap yos floating=”2″ ]
Random video!

Vi alla älskar avokado, och vi konsumerar gärna dessa frukter så ofta som möjligt. Men de flesta av oss gör samma misstag och kastar kärnan. Avokado kärnan är extremt nyttig, eftersom den innehåller 65% av aminosyrorna i frukten, och den innehåller mer fibrer än någon annan frukt.

Avokado kärnan har många hälsofördelar, och dessa är de viktigaste:

-De kommer att vitalisera kroppen och ge den styrka som behövs för hela dagen
-Avokado kärnan har kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper, så det är utmärkt för att förhindra och behandla av artrit
-På grund av dess starka antiinflammatoriska egenskaper, lugnar den inflammation i mag-tarmkanalen, behandlar magproblem, bekämpar inflammation och behandlar diarré
-På grund av sin flavonol innehåll kommer avokado kärnan effektivt bekämpa cancer
-Nyaste forskning har upptäckt att avokado kärnan är hög i kollagen, så det effektivt stramar och föryngrar huden
-Dessa mirakulösa kärnor kommer hjälpa dig att bränna övervikt snabbt, de kommer också att ge en känsla av mätthet. Allt du behöver göra är att tillsätta till lite kärnor till dina sallader eller smoothies.

Allergier

Observera att vissa människor kan utveckla en allergisk reaktion mot avokado. Dessa allergier kan vara av två slag: människor med en träd pollenallergi kan uppleva lokala symtom i sin mun och hals snart efter att ha konsumerat avokado.

I det andra fallet, en så kallad latex frukt syndrom eftersom det är kopplat till latex allergi, kan den enskilde uppleva symptom som kräkningar, magont eller generaliserad urtikaria, och det kan till och med bli livshotande.

Mest Populär

To Top