Allmänt

Detta berättar fötterna om din personlighet. Det är skrämmande rätt!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,103519″ ap yos floating=”2″ ]

Våra fötter kan berätta något om vår personlighet.

Det anser åtminstone den amerikanska webbplatsen Diply.

De har samlat ett antal fottyper, och vad de säger om vår personlighet.

Det stämmer faktiskt ganska bra, i själva verket nästan skrämmande!

1) Den romerska foten

Den mest utbredda fottypen. Tårna är proportionella mot varandra, även om stortån är den största. Personer med en romersk fot är mycket utåtriktade, sällskapliga och karismatiska. De är ofta bra på att tala med stora folkmassor och karakteriseras som goda affärsmänniskor.

2) Den kvadratiska foten

Här är tårna lika långa, vilket ger foten ett kvadratiskt uttryck. De som har denna fottypen är ofta tysta och förnuftiga, särskilt när de måstet fatta svåra beslut. En person med den här typen av fot är också mycket pålitlig och bekväm.

3) Den grekiska foten

Även kallad flammfoten eftersom tån efter stortån är längre är stortån. Personer med denna fottypen är entusiastiska och motiverade. Mycket ofta idrottsmän, konstnärer, politiker och innovatörer har denna typ fotform.

4) Det sträckta foten

Dessa fötter ser mycket bräcklig ut på grund av att tårna sitter mycket nära varandra. Stortån är typiskt den största, och storleken och längd blir mindre och mindre för varje tå. Personer med denna fottypen är ofta impulsiva, hemlighetsfulla och har plötsliga humörsvängningar. De sätter den personliga integriteten först.

Mest Populär

To Top