0 Shares 17406 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Detta är hur man använder kokosolja och bakpulver för att se ÅR yngre ut!

Saga dec 30, 2016
0 17407

I den här artikeln ger vi dig en kraftfull hemlagad ansiktsrengöring som använder de två mest fantastiska ingredienser mänskligheten någonsin sett – bakpulver och kokosolja. Dessa båda har visat sig lindra alla typer av hudproblem.

Det är en av de åtgärder som inte kräver några tjusiga förberedelser, och du kan använda den för att bli av med akne, akneärr, rodnader eller bara ta bort smuts. Vissa gillar att använda den som en ansiktsscrub, eftersom den också eliminerar dödhud. Vår hemlagade ansiktsrengöring krymper porer, behandlar akne och tar bort pormaskar på en gång.

Dess makt kommer från båda dess beståndsdelar, och vi måste nämna att bakpulver och kokosolja är helt säkra att använda och helt naturliga.

Kokosolja har starka antibakteriella egenskaper. Det är en utmärkt hudkräm, läkande och dess ingredienser föryngrar huden och förhindra ytterligare hudproblem. Bakpulver förhindrar att akne uppstår, och upprätthåller normala pH-värdet i huden, allt på grund av dess struktur.

Ingredienser:
2 tsk. extra virgin kokosolja
1 tsk. bakpulver

Förberedelser:
Blanda båda ingredienserna i en liten skål och rör om tills det blir slätt.

Användning:
Gnid den mäktiga pastan på de drabbade hudområdena. Lämna det på i 5-6 minuter och skölj bort med varmt vatten. Du kan också massera huden medan du gör detta. Kokosolja är en lysande hudkräm, så du behöver inte använda din vanliga hudkräm efter behandlingen.

 

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4809 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8428 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8981 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...